The Dreamhouse Factory

– uw partner, steun en toeverlaat  van kavel tot oplevering droomhuis…

De economie heeft moeilijke tijden achter de rug. Maar gelukkig, er zijn steeds meer aanwijzigingen dat het gestaag de goede kant op gaat. Ook in de bouwwereld.
The Dreamhouse Factory kan daarover meepraten. Onze jonge enthousiaste groep lanceerde een aantal jaren geleden een briljant idee. Wil je optimaal je woonwensen in vervulling zien gaan dan moet je beginnen met een zoektocht naar de meest geschikte KAVEL bouwgrond. The Dreamhouse Factory bedacht de Kavelaar.
De mannen en vrouwen van de Kavelaar helpen doortastend, deskundig en onvermoeibaar, mensenbij die zoektocht. Dat is niet onopgemerkt gebleven !! In korte tijd heeft de Kavelaar meer dan 4.500 verwoede zoekers in hun bestand kunnen inschrijven. De website van www.dekavelaar.nl illustreert de brede aanpak van de initiatiefnemers.
Ook over architecten, bouwkosten, begeleiding van het bouwproces staat de site van de Kavelaar boordevol informatie. Dat je je eigen huis zelf gaat bouwen komt in een mensenleven misschien maar 1x keer voor. Daarom gaat The Dreamhouse Factory een grote stap verder en wil de meedenkende en dus sociale partner zijn tijdens dat hele proces van kopen en bouwen. Dat begint met de aanschaf van de grond, het schetsen van het droomhuis en het vervolgens ook bouwen. Desgewenst kan The Dreamhouse Factory ook steun verlenen bij de financiering  van de aankoop van de kavel en het daarop volgende bouwproces.
The Dreamhouse Factory heeft als het concreet om bouwen gaat veel ervaring en een netwerk van deskundigen tot zijn beschikking. Het biedt ook prefabricated huizen aan en heeft goede contacten met fabrikanten van houtskeletbouw.
Van vage plannen in het begin tot eindelijk dat huis van uw stoutste dromen.
THE DREAMHOUSE FACTORY ALS PARTNER, STEUN EN TOEVERLAAT VAN A TOT Z.

5.000 makelaars,
241 gemeenten
12 waterschappen

en slechts één Kavelaar!