Kavel Aanbieden

Heeft u 1 of meerdere kavels in bezit, biedt deze dan aan op De Kavelaar.

Vul de gegevens zo compleet mogelijk in en wij zorgen dat uw kavel onder de aandacht wordt gebracht, wel dient de aangeboden kavel voorzien te zijn van een Kavelcertificaat, zodoende de betrouwbaarheid van de mogelijke bebouwing te waarborgen.

STRATEGISCH VERKOPEN MET OPTIE-CONSTRUCTIE
Het vermelden van een bouwkavel op de bekende websites, zoals funda,etc. is passief, de Kavelaar kiest ervoor om Uw bouwkavel op te tuigen met verkoop bevorderende strategien, zoals een of meerdere, op Uw bouwkavel toegesneden schetsontwerpen, ook in 3D met bijbehorende offertes van de bouwkosten ter orientatie, een kavelcertificaat, omgevingsfactoren zoals openbaar vervoer, supermarkten,etc, het plaatsen van een verkoopbord met ruime afmetingen, zodat de verkoop van Uw bouwkavel goed zichtbaar is.
Uiteraard worden alle marketing tools in de verkoopstrijd geworpen, plaatsing op diverse websites in binnen- en buitenland in meerdere talen.
De Kavelaar maakt opgemelde kosten voor eigen rekening en risico, terwijl daarnaast geen verkoopkosten in rekening worden gebracht, de voorwaarde voor dit alles is eenvoudig, de Kavelaar neemt een optie op Uw bouwkavel tegen een vaste prijs, zoals overeen te komen tussen U en de Kavelaar, gedurende een looptijd van minimaal een jaar, desgewenst in overleg te verlengen.
De Kavelaar vergoedt U een rentevergoeding van 4% op jaarbasis bij verkoop van Uw bouwkavel.

Het spreekt vanzelf dat de Kavelaar er alles aan gelegen is de bouwkavel te verkopen om zodoende uit de door haar gemaakte kosten te komen, uiteraard wordt geen vergoeding betaald, indien geen gebruik wordt gemaakt van de verleende optie.

5.000 makelaars,
241 gemeenten
12 waterschappen

en slechts één Kavelaar!