Kavel wens

Heeft u uw kavel niet kunnen vinden, klik op onderstaande button en vul uw kavelwensen in. Dan zullen wij u op de hoogte houden van nieuwe kavels.

Er zijn diverse websites, die bouwkavels aanbieden, zoals funda,etc., de geoefende kavelzoeker is daar al geweest of heeft zich ingeschreven voor aanbod nieuwe kavels.
De Kavelaar zoekt zelfstandig naar bouwkavels bij bijvoorbeeld overheidsinstellingen zoals domeinen, waterschappen, etc. of vrijkomende kavels bij sloopwoningen en / of via de methode Kavelcake , een instrument van de Kavelaar, waarbij de Kavelaar terreinen van gemeenten opteert om die te verkavelen op basis van de wensen van de kavelzoekers.
Daar vloeit uit voort dat de Kavelaar een eigen database heeft exclusief voor U als kavelzoeker bij de Kavelaar.
De Kavelaar gaat er wel vanuit, dat U het te bouwen droomhuis op die gevonden bouwkavel,  ook via de Kavelaar gaat realiseren, de bouwmeester van de Kavelaar werkt met U samen vanaf het eerste schetsontwerp tot en met de oplevering van Uw droomhuis, hij neemt U bij de hand bij traditionele aannemers of prefab-, catalogus- en of houtskeletbouwers.

Afspraken hieromtrent worden in overleg gemaakt.

5.000 makelaars,
241 gemeenten
12 waterschappen

en slechts één Kavelaar!