LEENHEER, uw financiele adviseur.

Als Kavelzoeker beschikt u vaak over een eigen huis. Misschien beschikt het eigen huis over een overwaarde, te weten het verschil tussen de waarde van het huis en het restant van de hypotheek.
De overwaarde van het huis plus het inkomensplaatje van de Kavelzoeker bepalen uiteindelijk de hoogte van de hypotheek, die u straks kan krijgen voor het te kopen bouwkavel en het te bouwen droomhuis.
Zodra de bouwkavel is gevonden en de eerste schetsen van het te bouwen huis gereed zijn kan de hypotheekadviseur aan de slag.
Eerst moet de bouwkavel gekocht worden met het geld vanuit de te vestigen hypotheek. Uit deze hypotheek worden de bouwtermijnen betaald. Aan het eind van de rit, de totale investering van kavel met huis is betaald uit de nieuw gevestigde hypotheek, blijft er één hypotheek over.

De Kavelaar heeft het initiatief genomen om samen met enkele Partners uit de financiele en onroerendgoed wereld, te komen tot een concept Waarbij de Kavelzoeker, gedurende zijn / haar traject van het aankopen van de bouwkavel, het maken van het schetsontwerp van het droomhuIs, alsmede de bouw daarvan, geheel en al ,middels de LeenHeer gefinancierd wordt incl. de overbruggingskosten, etc. Daarnaast wordt in bepaalde gevallen een garantie afgegeven tot aankoop van de bestaande woning.

Voor verdere informatie verzoeken wij U onderstaand formulier in te vullen en te versturen, waarna, bij gebieken interesse,
een vrijblijverod gesprek kan plaatsvinden in Eindhoven, Arnhem of Den Haag met onze deskundigen, voor uitvoerige Informatie!

Nog even alle speerpunten van Leen-Heer op een rijtje:

  • Overname bestaande hypotheek
  • 110% financiering aankoop bouwkavel
  • 100% financiering bouw droomhuIs inc. financiering dubbele lasten
  • Inkoopgarantie “eigen” bestaande woning
[vfb id='4']

5.000 makelaars,
241 gemeenten
12 waterschappen

en slechts één Kavelaar!